Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Oyak Renault'a yenilen Mudanyaspor'da bir hafta boyunca futbolcuların idmana çıkmadığı ve kulüp Başkanı Tahir Evran'ın futbolculara verdiği sözleri yerine getirmediği İlçe gündemine bomba gibi düştü.
Mudanyaspor Başkanı Tahir Evran'ın futbolculara verdiği sözlerin yerine getirilmemesine tepki gösteren futbolcular Renault maçı için bir hafta boyunca antremana katılmama kararı almışlar. Takımda maddi olarak başgösteren huzursuzluğa nokta koymak isteyen genel kaptan Çağlar Seven ve bazı yöneticiler sorunun çözümü için Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ten yardım istediler.
Duruma el koyan Başkan Aktürk takımdaki maddi huzursuzluğu gidermek için Mudanyasporlu futbolcuları ve teknik heyeti belediye meclis salonunda toplayarak futbolcuların alacakları konusunda elinden gelen her türlü yardımı yapacağını söyledi.
Futbolcuları yönetim konusunda ikna eden Başkan Aktürk, en son çare olarak gerekirse başkanlık değişimine gidilebileceğini kaydetti. Takımın teknik direktörü Taner Ertaş'da takımının başında olduğunu belediye başkanı Aktürk'den destek aldıklarını kötü günleri Aktürk'ün desteği ile aşacaklarına inandığını belirtti.
Bu arada kulislerde olası başkanlık değişimi durumunda Mudanyaspor Kulüp Başkanlığı için Belediye Başkan Yardımcısı Kartal Saldırış'ın isminin sıkça dile getrildiği söyleniyor.






Mudanya Güncel Haberler RSS
Yorumlar
Demokraside çareler tükenmez!! Önemli görev İlçemiz bulunan çeşitli sivil toplum örgütler, odaları, iş adamı yetkili yetkili ilğili erkânı önemli görev düşüyor herkes, hepimiz sahip çıkma anlamda öncelikli görev olmalı bu ayıp hepimizin ayıbı olamamlı spor kulüp camiaları bizler hepimiz aynası;'' Maddi manevi destek vermeyi kendine öncelikli görev arz edip özveri ilgi gösterme gayret içinde olacağı inadığım Mudanya belediye başkanı sayın Hasan Aktürk' sonsuz teşekkürler
Mudanya spor kulüp camia futbol takımı teknik hete ekibi futbolcu kardeşlerimiz üzülmeyin'' Demokraside çareler tükenmez Mudanya İlçemiz yaşayanları olarak bir bütün olup sahip çıkma anlamda Mudanya İlçemiz ticari yönde faaliyet gösteren çeşitli is adamları, mütaahitleri gidip maddi manevi anlamda destek vermeleri yönde ziyaret turları destek vermeye sloğanı hep beraber el ele olmalıyız..
mesleğim sanatkarlığım mesleğim sayesinde yaşamaya devam ediyorum;, kişiliğim değeri halde kabzımal kantarı değil sarrafın gram terazisi ölçülmeyecek değer sayesinde kimsenin karşısında,sayg ıda kusur etmeyip ceket iliklemedim,sağ lık huzur mutluluk dolu emeklilik yaşamımı sürdürmeyi devam ediyorum Allah herkese kısmet etsin.Saygılar
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için.