Mudanya.gen.tr - Mudanya'nın Yüksekten Uçan Martısı

Font Boyutu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ana Sayfa 2010 Yılı Haber Arşivi AKP 12 Eylül'de Osmanlı Tokadı Yiyecek

AKP 12 Eylül'de Osmanlı Tokadı Yiyecek

E-posta Yazdır PDF

MHP Milletvekilleri Meyve Üreticileri Birliği Ziyaretinde12 Eylülde 2010 günü yapılması planlanan ANAYASA Değişikliği referandumunda niçin "HAYIR" oyu kullanılması gerektiğinin sebeplerini anlatmak için Mudanya'ya gelenMilliyetçi Hareket Partisi MHP, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) 12 Eylülde referandumunda Osmanlı tokadı yiyeceğini iddia etti.

"Bir Hayır Yeter" sloganı ile başlatılan bilgilendirme kampanyası kapsamında Mudanya'daki sivil toplum örgütlerini ziyaret eden MHP Bursa Milletvekilleri İsmet Büyükataman, Necati Özensoy, Hamit Homriş, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MHP İlçe Başkanı Fatih Köse ve Yönetim kurulu üyeleri, 12 Eylül Referandumunda neden hayır kullanılmasının sebeplerini bu kuruluşlarla paylaşıp fikir alışverişinde bulundular.

MHP Heyeti'nin Mudanya Meyve Üreticileri Birliğini Ziyareti Tıkla Dinle

Meyve Üreticileri Birklik Başkanı Fazlı Aydoğan MHP Milletvekillerine üretici'nin çok zor ve sıkıntılı geçen gününde kendilerini ziyeret ettikleri için teşekkür etti.

  

MHP Milletvekilleri Uğur Mumcu Kültür MerkezindeMHP Bursa Milletvekili ve aynı zamanda MHP Genel Başkan Yardımcısı Büyükataman, "Geçen haftadan itibaren Marmara bölgesinde referandum çalışmalarına, Balıkesir, Bilecik Milletvekillerimizle birlikte başladık. Mustafakemalpaşa'dan sonraki durağımız olan Mudanya'da referandumla ilgili görüşlerimizi sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak istedik. MHP Mudanya teşkilatımızla bir araya gelerek referandum ve genel seçimlerle ilgili istişare toplantısı yapmayı uygun gördük" dedi.

Bu Paket'te Halkın Sorunlarına Çözüm Yok.

Ataman yaptığı açıklamada AKP'nin seçimlere çok az bir zaman kala apar topar gündemen getirdiği ANAYASA değişiklik paketi içerisinde çiftçi, esnaf, işçinin vatandaşın çözüm bekleyen problemlerini bulmanın mümkün olmadığını pakette milletin olmadığını vurguladı.

İsmet Büyük Ataman'ın Mudanya Ziraat Odası'n daki Açıklaması Tıkla Dinle

Yargı'yı AKP'lileştirmek İstiyorlar

Ataman "AKP bu ANAYASA değişikliği çalışmasıyla maalesef yasam ve yürütme erkinden sonra yargı erkini de kendisine bağımlı, kendisi gibi düşünen insanlardan müteşekkül bir hale dönüştürebilmenin hesaplarını yapıyor. Tabir yerindeyse bu ANAYASA değişiklik paketi ile AKP heyetinin umut ettiği, hedef aldığı, netice AKPlileştirilmiş bir yargı dır." dedi.

Kardeşliğimizi Bozmak İstiyorlar. AKP'ye Ders Vermek Lazım.

Ataman konuşmasının devamında "Ayrıca Sayın Başbakan bu ANAYASA Değişiklik Paketi ile bu açılım denen bu ülkede bin yıldır birlikte yaşayan milletimizin kardeşliğini bozmak maksadına yönenelik hazırlamış oldukları adına kürt açılımı diye başlayıp daha sonra işte demokratik açılım milli birlik kardeşlik projesi gibi, hala hem bir türlü isminde karar kılamadıkları, muhtevasını bir türlü milletimize aktaramadıkları bir projeyi hayata geçirmeye çalışıyorlar. Açılım projelerinin alt yapısını hazırlamak varsa yasal engeller önünde bunları bertaraf etmek adına bir teşebbüs niyetiyle yola çıktılar. Bunları kendileri söylüyor. Dolayısıyla milletin kendisinin ve problemlerinin yer almadığı böyle bir dayatma anlayışına 12 Eylül 2010 günü milletçe  bir ihtarname çekmek lazım, ders vermek lazım diye düşünüyorum. " dedi.

 

MHP heyeti akşam saatlerinde Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde katılan vatandaşlara Anayasa Değişikliği hakkında bilgiler verdi ve referandumda niçin HAYIR oyu kullanmaları gerektiği yönünde görüşlerini anlattı.

MHP toplantısı Uğur Mumcu Kültür Merkezi

Son Güncelleme ( Çarşamba, 22 Eylül 2010 16:32 )  

Yorumlar  

 
0 #1 2010-08-06 23:32
İlk defa aynı fikir ve düşüncede birleşiyoruz 12 eylülle hesaplaşma daha fazla demokrasi diyerek oltanın ucuna
taktıgı yemlere sazan balıgı gibi atlıyorlar bunların ne adaletine nede samimiyetine güvenilmez Her şey bir yana
oylamayı 12 eylülde yaparak psikolojik baskı çakallığını
yapacak kadar şark kurnazlığına inat HAYIR diyeceyiz
Alıntı
 
 
-2 #2 2010-08-06 23:41
Ye ye bitmez götür götür yetmez
Bu ülkenin değerleri deniz
Hamuduyla yutanlara
Oy veren KERİZ

Organize işler bunlar
Alıntı
 
 
0 #3 2010-08-06 23:45
Hayır dememek kendine yapılan
Tecavüzden zevk almak demektir
Sonuna kadar HAYIR HAYIR HAYIR
Alıntı
 
 
-3 #4 2010-08-07 14:28
Evet çok önemli bir oylama ama toprağı bol olsun umarım AZİZ NESİN haklı çıkmaz ve Türk Milleti HAYIR der.

Şehitlere kelle diyenlerin Türkiyenin üniter yapısını hedef alanların ANAYASA sına HAYIR
Alıntı
 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Tüm cep telefonu aksesuar fırsatları için tıklayın !

Mudanya İş Rehberi