Mudanya İlçe Müftülüğü 5.9'luk Düzce depremi için düzenlenen yardım kampanyasına büyük bir destek verdi.

Mudanya İlçe Müftülüğü 5.9'luk Düzce depremi için düzenlenen yardım kampanyasına büyük bir destek verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Düzce için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar da yoğun bir ilgi gösterdi.

Düzenlenen yardım kampanyası hakkında bilgi veren Mudanya Müftüsü Dr. İbrahim Özler; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Düzce’deki kardeşlerimize yardım maksadıyla bir kampanya başlatmış ve vatandaşlarımız da büyük bir cömertlik örneği göstererek yardımda bulunmuştur dedi.

Özler konuşmasını; bu vesileyle din görevlilerimizin gayretli çalışmalarına ve tüm Mudanyalılara teşekkür ettiğini belirterek tamamladı.