Mudanya Emniyet müdürlüğü Asayiş Büro amirliği son günlerde Mudanya'da motosiklet ve akülü bisikletlere dadana hırsızları tek tek yakalayarak adalete teslim etti.
Mudanya ve çevresinde meydana gelen motosiklet olaylarının artmasının ardından harekete geçen Asayiş Büro Amirliği hırsıları tespit ederek, yapılan çalışmalar sonucunda 6 farklı hırsızlık faillerini yakaladı.
3 farklı hırsızlık olayına karışan C.S. 2 adet elektrikli bisiklet ile depodan hurda malzemeleri çaldığı tespit edildi. 6 farklı hırsızlık olayına karışan S.G. 2 adet elektrikli bisiklet, 1 adet ATV motor, 1 adet motosiklet, ile 2 farklı otodan akü çaldığı tespit edildi. 2 farklı hırsızlık olayına karışan B.V ve Ö.G 1 adet elektrikli bisiklet, ile 1 adet motosiklet çaldığı tespit edildi. 2 farklı hırsızlık olayına karışan O.A. ve 1 elektrikli bisiklet hırsızlığına karışan S.T. yakalanarak göz altına alındı.
Şüpheliler sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine konuldu. Hırsızlık olaylarına karışan O.A. ve S.T hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Asayiş Büro amirliği hırsızlık olaylarının önemine değinerek, özellikle yaz aylarında elektrikli bisiklet ve motosiklet hırsızlıklarının arttığın altını çizerek vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
Hakkı Ovatman