-
Muharrem İnce

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast Mudanya Belediyesi tarafından satışa çıkarılan ve ihalesi 1 Şubat 2023 Çarşamba günü yapılacak olan arsa satışları ile ilgili basın açıklaması yaparak Mudanyalı vatandaşlara mülklerine sahip çıkma daveti yaptı.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast Mudanya Belediyesi tarafından satışa çıkarılan ve ihalesi 1 Şubat 2023 Çarşamba günü yapılacak olan arsa satışları ile ilgili basın açıklaması yaparak Mudanyalı vatandaşlara mülklerine sahip çıkma daveti yaptı.

Samast açıklamasında "01 Şubat 2023 Çarşamba günü satışa çıkartılacak toplam 9.693,39 m2 arsanın Mudanyalıların olduğunu hatırlatıyor ve Mudanya kamuoyunun bu arsa satışına dur diyerek arsalarına sahip çıkmaya davet ediyoruz." vurgusuyla vatandaşlara çağrıda bulundu.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast'ın vayandaşlara çağrısı şöyle;

*Hayri Türkyılmaz Mudanya’yı satmaya devam ediyor.*

100.880 m2 araziyi satıp çarçur eden Hayri Türkyılmaz 13 Taşınmazın Satış İhalesi ile Mudanya arazilerini satmaya devam ediyor.

Satılan arazileri geri alacağım ve 1m2 arsa satmayacağım diyen ama sözünü tutmayan Hayri Türkyılmaz 12 adet Hasköy Yedikardeş Mevkiinden 1 adet de Mürsel Kazancılar mevkiinden olmak üzere 13 arsayı satışa çıkardı.

Patrik ve avaneleri ile 38 Yunanlı Belediye Başkanlarının masraflarını karşılamak için takla atan Hayri Türkyılmaz Mudanya için söz verdiği 25 projeden 24’ünü yapmadı.

Hasköy’de Kongre Merkezi yapacağı sözünü verdi ama Hasköy arazilerini sattı ve Hasköy’de hiçbir şey yapmadı. Söz verip yapmadığı projelere şöyle bir bakınca Hayri Türkyılmaz’ın Palavra Olimpiyatları düzenlense madalyaları hiç kimseye bırakmayacağı çok açık.

01 Şubat 2023 Çarşamba günü satışa çıkartılacak toplam 9.693,39 m2 arsanın Mudanyalıların olduğunu hatırlatıyor ve Mudanya kamuoyunun bu arsa satışına dur diyerek arsalarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Mudanyalılardan habersiz, sadece web sitesine konarak satılacak arazilerin listesi:

https://mudanya.bel.tr/ihale/13-adet-tasinmazin-satis-ihalesi

 

AZİZOĞLU İNŞAAT TURİZM KAMİL KOÇMUDANYA ACENTASI
AZİZOĞLU İNŞAAT TURİZM NİLÜFER TURİZM MUDANYA ACENTASI

ARŞİV

Belediyenin Mülklerini Babalar Gibi Satan TÜRKYILMAZ'a MHP'li Bülent ERDEN'den Soğuk Duş "BELEDİYE BİNASINDA SATILIK YAZISI GÖRMEYİZ İNŞAALLAH !"

SAMAST "Mudanyalılar Belediye Arazilerine Sahip Çıksın"

Mudanyalıların Mülkleri Satışa Geldi.

Mudanya Belediye Meclisi Rekor Mülk Satışı Kararı İle Sarsıldı.

Mustafa AY "Mudanyalıların Mülkleri Niye Satılıyor?"

 

Pin It

Hüseyin Hatipoğlu İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı

Mehmet Açıkgöz Mudanya Minibüscüler Koop Başkanı

Necati Şimşek Klas Spor Kulübü Başkanı

Servet Şahiner 65 No'ku Mudanya Karayolu Yük Taşıma Koop. Başkanı

Mustafa Bayral ZİRAAT MÜHENDİSİ MERT TARIM

Mudanyadaemlak.com

Zeytin OTOPARK MUDANYA RUHSATLI

Volkan Biçer - BİÇER SİGORTA & ARACILIK HİZMETLERİ

Mudanya Nöbetçi Eczaneleri

Mudanya Hava Tahmini

Mudanya hava durumu

Sosyal medyada bizi takip edin

facebook'ta mudanya.gen.tr'yi takip edin twitter'da Mudanya.gen.tr'yi takip edin youtube'da mudanyagentr'yi takip edin

Bu hafta öne çıkanlar