Eylül Halı Yıkama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya Belediye Meclis Üyesi Bülent Erden sosyal medya hesabından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a seslendi.  Erden Bursa  Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan  yetki ve sorumluluk alanında olan araç ve yaya yollarının iyileştirilmesi ve Kapalı Pazary Yeri'nin  Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılmasını talep etti. İşte Erden'in "Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı yazısı.

SAYIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

AÇIK MEKTUP

KONU: Mudanya araç ve yaya yolları
Mudanya Kapalı Pazar Yeri

Sayın Başkanım samimi ve özverili çalışmalarınızı özenle takip ediyoruz.

Sağ olun var olun.
Allah yar ve yardımcınız olur inşallah.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğinizde ilk ziyaret ettiğiniz ilçelerden birisi Mudanya oldu.

Sayın Türkyılmaz’a makamında samimiyetle elinizi uzatarak Büyükşehir’in sorumlulukları dahilinde ve haricinde Mudanya’nın her türlü ihtiyacı için yanında olduğunuzu ifade ederek öncelikleri belirlemek üzere ziyaret ettiğinizi söylediniz.

Mudanya Belediyesi’ne giriş ve çıkışınızda ki psikolojiniz 180 derece farklı oldu. Çünkü Hayri Bey ile görüşmüştünüz.

Sayın Başkanım,

İlk meclis toplantısında Sayın Türkyılmaz’a doğrularının yanında, yanlışlarının karşısında, eksiklerinin tamamlayıcısı olmak üzere ön yargısız, kavgasız, yapıcı muhalefet felsefesiyle görev yapacağımızı ifade ettik. Buna karşılık meclis toplantısında konuşmam esnasında mikrofonumu kapattırma, salonun ışıklarını kapattırma gafletinde bulundu.
Mudanya’nın menfaatine olan konularda karar almak için Cumhur İttifakı olarak oyumuz yeterli değil. Ancak Mudanya’nın zarar göreceği konularda Hayri Bey’i ve CHP Meclis Üyelerini uyarmak ve kamuoyunu bilgilendirmek adına tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz.

Sayın Başkanım,

Mudanyalı hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı ortağı MHP Meclis üyesi olmamızdan dolayı size iletmek üzere öncelikli iki taleplerini çoğunluk ve ısrarla dile getirmekteler. Bizimde hem fikir olduğumuz talepleri aşağıda arz ediyorum.

1-Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanında olan araç ve yaya yollarının iyileştirilmesi. Özellikle yaya yolları ciddi hayati tehlike içermekte.

2-Hayri Bey’in anlaşılmaz inat ve plansızlıkla yenisini yapmadan kapattığı Kapalı Pazar Yerinin Büyükşehir yetki sınırlarında Büyükşehir Belediyesi’nce yapılması.

Mudanyalı hemşehrilerimizin ve ittifak ortağınız meclis üyesinin söz konusu iki talebine yetkiniz çerçevesinde gerekli hassasiyeti göstereceğiniz konusunda kesinlikle kuşkumuz bulunmamaktadır.

NOT: Marmara'nın incisi Mudanya’ya Hayri Bey’e rağmen katkı sağlama gayretiyle arz ederim.
Saygılarımla.

Bülent Erden