Mudanya’da 2010’lu yıllarda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyet Amiri olarak görev yapan Diyarbakır Polis Yüksek Meslek Okulu öğretim görevlisi ve emniyet müdürü Babür Bozkurt Canbolat’ın ani ölümü sevenlerini, meslektaşlarını derin üzüntüye boğdu.

Kırşehir Çiçekdağı ilçesi Beşikli Köyü nüfusuna kayıtlı, Diyarbakır Polis Yüksek Meslek Okulu öğretim görevlisi ve emniyet müdürü Babür Bozkurt Canpolat geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.
Diyarbakır Polis Yüksek Meslek Okulu’nda uzun yıllar öğretim görevlisi olarak görev yapan ve emniyet teşkilatı içinde önemli bir saygınlık kazanan Emniyet Müdürü Babür Bozkurt Canpolat'ın ani vefatı sevenlerini, meslektaşlarını ve ailesini derin bir üzüntüye boğdu.
CENAZESİ KIRIKKALE'DE DEFNEDİLECEK
Merhum Canpolat’ın cenazesi, 19 Mayıs 2025 Pazartesi günü Kırıkkale’deki Nokta Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Cenaze törenine emniyet camiasından çok sayıda kişinin, ailesinin, dostlarının ve sevenlerinin katılması bekleniyor.
mudanya.gen.tr olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi, sevenleri ve meslektaşlarına baş sağlığı diliyoruz.