Mudanya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün H.O.B.A. Projesi kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinliğinde öğrenciler, veliler ve eğitimciler sağlıklı yaşam için Mütareke Meydanı’ndan BUDO İskelesi’ne birlikte yürüdü.

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, H.O.B.A. Projesi kapsamında aile–okul iş birliğini güçlendirmek, öğrencilerin sosyal, fiziksel ve duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.
Mütareke İlkokulu Müdürü Hayrettin Minare öncülüğünde düzenlenen etkinliğe; Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Şerap Keser, Sınıf Öğretmeni Tuğrul Çifçi, Mütareke İlkokulu öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Yürüyüşe ayrıca Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal ile Şube Müdürü Mehmet Ali Dursun da destek verdi.
Mütareke Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, yoğun katılımla BUDO İskelesi’nde sona erdi.
Etkinlik boyunca aileler ve çocuklar birlikte hareket ederek sağlıklı yaşam bilincini pekiştirirken, okul–aile bağlarını güçlendiren keyifli bir ortam oluşturdu.
Etkinlik sonunda konuşan Okul Müdürü Hayrettin Minare, spor yaparak sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekerek, “Bu etkinlikle hem öğrencilerimize sağlıklı yaşam bilincini kazandırdık hem de örnek olduk. Herkesin hayatında spor mutlaka olmalı,” ifadelerini kullandı. Minare, organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise öğrencilerin aktif yaşam alışkanlığı kazanmalarını, ailelerin eğitim sürecine daha etkin katılımını sağlamayı ve toplumda hareketli yaşam farkındalığını artırmayı hedefleyen projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Etkinliğe katılan tüm öğrenci ve velilere teşekkür edildi.
Haber İlhan Atabey