Bursa'da 17 ilçede kadrolarını yerel seçimlerinde yaklaşmasıyla birlikte güçlendirme çalışmalarına hız veren Demokratik Sol Parti (DSP) İl Örgütü Mudanya'da yetkiyi Yalçın Avcı'ya teslim etti.

DSP Bursa İl Örgütü Mudanya'da yetkiyi Yalçın Avcı'ya teslim etti

DSP Mudanya İlçe Başkanı Yalçın Avcı'nın liderliğinde Sayit Durmuş, Celal Yıldırım, Ali İhsan Çimentepe, Şengül Pagaruşa, Gonca Ataç, Mustafa Demir, Nagihan Özkes, Vildan Aydemir yeni yönetimi oluşturdu.

DSP Mudanya İlçe Başkanı Yalçın Avcı; "Bugün İl Başkanımız sayın Hüseyin Cahit Akıncı ve Yönetimi ilçemize gelerek görevi tevdi ettiler. DSP Mudanya Örgütü olarak ilçemizin sorunlarında halkımızın yanında çözümü için emek vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve Mudanya Belediyesinin ilçemize katmaya çalıştığı hizmetlerde aksayan yönler var ise bunu yetkililere raporlaştırarak vereceğiz ki; bir daha imalat hataları olmasın. Yerleşik 130 bin nüfusa hafta sonları ise 250 bin nüfusa erişen Mudanya'yı turizmde hak ettiği konuma ulaştırabilmek için çaba harcayacağız. Tarımla iç içe olan Mudanyamızın ekili dikili alanlarının nasıl artırabileceğimizin kavgasını vereceğiz. Ecevit ruhunu tekrar yaşatmak için dişe diş bir mücadele içinde olacağız!" dedi.

Pin It

BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
Mudanya Nöbetçi Eczaneleri

Mudanya Hava Tahmini

Mudanya hava durumu

Sosyal medyada bizi takip edin

facebook'ta mudanya.gen.tr'yi takip edin twitter'da Mudanya.gen.tr'yi takip edin youtube'da mudanyagentr'yi takip edin