Mudanya'nın dik duran omurgalı siyasetiyle Mudanya Belediye Meclisinde ayrım gözetmeksizin halkın menfaatlerini koruyan konuşma ve açıklamalarıyla ilçe yerel siyaset tarihinde bugüne kadar görülmemiş aktiflikte Meclis Üyeliği görevini yerine getiren MHP'li Bülent ERDEN 2024 yerel seçimlerinde mecliste olmayacağını açıkladı.
İki hafta önce adaylık başvuru dosyasını geri çektiğini açıklayan ERDEN "Gelinen süreçte telefonumun susmaması, arayıp soranlarımın çok yoğun olması nedeniyle bu açıklamayı paylaşmayı uygun buldum."vurgusu yaptı.
Mudanya Belediye Meclisi Üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Bülent ERDEN açıklamasında Mudanyalılara seslenerek şunları kaydetti;
Kıymetli Mudanyalılar,
Partimin teveccühü, halkımızın kıymetli oylarıyla 2019 yılı yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisinden Mudanya Belediye Meclisi Üyesi seçildiğim günden bugüne kadar söz verdiğim gibi halkımızın verdiği oyları helal ettirmek inancıyla Belediye başkanının yaptığı doğrularda yanında, yanlışlarda karşısında olup eksiklerinin tamamlayıcısı oldum.
Her yanlış gördüğüm ve karşısında durduğum karar, uygulama ve projenin doğrusunu ifade ederek akılcı, halkımızın menfaatlerini koruyan, kollayan çözüm önerileri sundum.
Partimin ve halkımın bana verdiği görevi vicdani bir sorumluluk anlayışıyla yerine getirmekten dolayı son derece müsterihim. Çeşitli yerlerde parti ayrımı gözetmeksizin halkımızın bana ilettiği ve iletmeye devam ettiği memnuniyet ifade eden görüşleri benim için kıymetli bir hazine ve en büyük ödül olmuştur.
Hatırlanacağı üzere 2024 yerel seçimlerinde yeniden MHP Mudanya Belediye Meclisi Üyeliği başvurumu yaparak Meclis Üyesi Adayı olmuştum.
Ancak sağlık durumumda beliren inişli çıkışlı gelişmenin yanı sıra şahsi işlerimin yoğunlaşması nedeniyle Mudanya Belediye Meclisi Üyeliği Adaylık Başvuru Dosyamı geri 2 hafta önce çekmiş bulunmaktayım.
Gelinen süreçte telefonumun susmaması, arayıp soranlarımın çok yoğun olması nedeniyle bu açıklamayı paylaşmayı uygun buldum.
Gelecek günlerde halkımızın yararına olabilecek fikirlerimi, öneri ve düşüncelerimi kamuoyu yararı gözeterek paylaşacağımı bilmenizi isterim. Mudanya ile bir kez tanışan her kesimden insanın Güzel Mudanya ile gönül bağının devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Meclis Üyesi Adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyor, partime ve doğrudan, dürüstten yana olan, halkın menfaatleri doğrultusunda hareket eden tüm Mudanyalılara şükranlarımı sunuyorum.
Dua ve selamlarımla esen kalınız.Bülent ERDEN
Mudanya Belediye Meclisi Üyesi
MHP Grup Sözcüsü