Yarın ( 05 Şubat 2020 Çarsamba günü) sabah saatlerinden itibaren Marmara ve Kıyı Ege'de guneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli olarak baslayacak olan rüzgârın, zamanla iç ve kuzey kesimlerde etkisini artirarak kuvvetli ve tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Fırtınanın, yarın akşam saatlerinden sonra batı bölgelerde etkisini kaybederek yerini kuzeybatılı (KARAYEL) rüzgâra bırakacagı, ancak 06 Şubat 2020 Perşembe akşam saatlerine kadar İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Dogu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde etkili olmaya devam edecegi beklendiginden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 09.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 13.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), 14.25 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle programdan kaldırıldı.

Pin It

BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
Mudanya Nöbetçi Eczaneleri

Mudanya Hava Tahmini

Mudanya hava durumu

Sosyal medyada bizi takip edin

facebook'ta mudanya.gen.tr'yi takip edin twitter'da Mudanya.gen.tr'yi takip edin youtube'da mudanyagentr'yi takip edin

Bu hafta öne çıkanlar