Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Sevda Demirci, Mudanya Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Demirci, Dernekler Yerleşkesi'nde düzenlediği basın toplantısında, doğup büyüdüğü Mudanya'ya hizmet etmek amacıyla adaylık kararı aldığını söyledi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevini 5 yıldır sürdürdüğünü belirten Demirci, bu süreçte kadınlar, çocuklar, yaşlılar, çevre ve sokak hayvanlarına yönelik çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.
Kent Konseylerinin ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışının önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Demirci, seçilmesi halinde sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlarla daha güçlü iş birliği içerisinde çalışacaklarını kaydetti.
Mudanya'nın tarihi, kültürel ve doğal değerlerinin korunmasına yönelik projeler geliştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Demirci, şunları söyledi:
"Kent Konseyimizi ortak aklın merkezi haline getirmek istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla düzenli olarak bir araya gelerek Mudanya'nın ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendireceğiz. Kentimiz için üretilen projeleri ilgili kurumlarla paylaşarak takipçisi olacağız."
Demirci, Mudanya'nın daha yaşanabilir bir kent olması için tüm kesimlerin görüş ve katkılarına açık, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini sözlerine ekledi.
VİDEO KESİT






