Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinden sonra İlimizde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinden sonra İlimizde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Geçerlilik periyodu: 07/04/2022 - 15:00 – 08/04/2022 - 03:00
Kuvvetli LODOS VE BACA GAZI ZEHİRLENME UYARISI
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgârın 07.04.2022 Perşembe günü İlimizin güney ilçelerinde (İnegöl, Keles, Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık, Mustafakemalpaşa) güneybatı yönünden (Lodos) kuvvetli ve zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Geçerlilik periyodu: 07/04/2022 - 12:00 – 08/04/2022 - 02:00